Foto - ARO Content

Foto – en bild säger mer än 1000 ord

Söker du ett berättande reportagefoto eller vill du plåta 1000-tals produkter till en webbshop. Oavsett vilket så kan vi hjälpa dig. Våra fotografer rör sig obehindrat över hela södra Sverige och oftast har vi möjlighet att rycka ut med ganska kort varsel. Vi jobbar både med klassiskt reportagefoto, men även men även mer ”stylade” bilder där vi ofta plockar in en dedikerad stylist.

Personporträtt

Vi plåtar din personalstyrka, antingen på plats hos oss i vår studio eller i era egna lokaler. Vi tar med oss all utrustning som behövs och riggar upp vår mobila studio hos er. Det enda ni behöver tillhandahålla är en lokal.

Produktfoto

Vi plåtar varje år tusentals produktbilder både åt tillverkare och åt e-handlare. Att fota era prylar i en kontrollerad miljö och med professionella fotografer garanterar ett bra resultat. Vi kan även ordna med hämtning av produkter hos er och sköta hela logistiken kring det.

Mode/modellfoto

Vi har stor erfarenhet av att genomföra modefotograferingar, både utom- och inomhus. Om ni så önskar kan vi även tillhanda hålla professionella fotomodeller genom vårt samarbete med flera olika agenturer.

Reportagefoto

Här jobbar vi ofta i team tillsammans med en skribent. Vi arbetar på fältet och är ute och träffar era kunder eller leverantörer och producerar kompletta reportage med ett bildmaterial som speglar verksamheten på ett bra sätt. Har ni egna skribenter så går det lika bra!

Drönarfoto

Vårt senaste tillskott i ”maskinparken” är en drönare. Det innebär att vi nu har möjlighet att bistå med en helt ny dimension av fototjänster. Med flygfoto kan du snabbt ta översiktliga bilder och hitta perspektiv som tidigare har varit mycket svårt att uppnå.